Latijns-Amerika in Beweging

donderdag, 13 augustus 2015 18:08

Bloggers en redacteurs gezocht met interesse in Latijns-Amerika!

Noticias brengt het laatste nieuws, achtergronden, uitgaanstips, recensies en meer over Latijns-Amerika op één website. Wij zijn op zoek naar mensen die hun kennis en/of ervaringen met Latijns Amerika willen delen met Noticias.

Woon je in Latijns Amerika of ga je binnenkort op (werk)reis? Dan kun je op de website van Noticias een blog bijhouden. Heb je vanwege professionele en/of persoonlijke redenen kennis van en interesse in Latijns-Amerika en wil je hier iets mee doen? Je kunt dan een artikel schrijven voor op onze site.

Via de Noticias mailinglist nodigen wij geïnteresseerde schrijvers uit om naar Latijns-Amerikaanse concerten of films te gaan, mensenrechtenactivisten te interviewen, of zich te verdiepen in aankomende verkiezingen, en hierover te schrijven.

Voor ervaren en gemotiveerde schrijvers die zich actiever willen inzetten voor Noticias hebben we ook plaats in de redactie/coordinatiegroep van Noticias.

Hoewel het allemaal vrijwilligerswerk betreft, is het wel de plek om je netwerk en kennis over het dynamische continent te vergroten. Heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan redactie@noticias.nl

Saludos,

Team Noticias

Reageer

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b> <cite> <blockquote> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <h2> <h3> <h4> <hr>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.