Latijns-Amerika in Beweging

Media

vrijdag, 20 april 2012 12:00

Welkom op de nieuwe website van Noticias!

Vandaag, 16 april 2012 is de nieuwe website van Noticias.nl online gegaan. De site heeft een volledig vernieuwde lay-out en sterk verbeterde interactieve mogelijkheden.

Naast de nieuwe lay-out is het voor bezoekers makkelijker geworden om artikelen per rubriek of contenttype te selecteren. Ook kun je direct reageren op de publicaties of deze delen via Twitter en Facebook.

Nieuw op de site is de mogelijkheid te bloggen. Binnenkort komen de eerste blogs online. Als je zelf interesse hebt om een blog bij te houden op onze site, laat het ons dan weten via het contactformulier. Je kunt kiezen voor een geschreven, video- of fotoblog.

Ook nieuw is de mogelijkheid om Amigo te worden. Dat zijn bezoekers van de site die ons project een warm hart toedragen en een maandelijks bedrag betalen. Dankzij hun bijdrage is het mogelijk door te gaan met de website en onze activiteiten. Amigo’s krijgen een welkomscadeau en kortingen op films, restaurants en concerten.

Wat betreft de inhoud krijg je wat je van ons gewend bent, en meer. Het laatste nieuws, achtergronden, uitgaanstips en recensies. Wij bieden informatie over het echte Latijns-Amerika in al zijn facetten. Noticias brengt dit continent vol passie, cultuur en beweging op deze website voor een Nederlandstalig publiek binnen handbereik.

Wij hopen dat jullie de nieuwe website waarderen en horen graag wat jullie er van vinden!

 

Saludos festivos namens bestuur staf en vrijwilligers,

 

 

Pablo Eppelin, coordinator Noticias


Reageer